Kävin rekkaamassa itseni Kiloklubiin ja sain siellä aikaa kulumaan varmastikin reilu tunnin.

Tein valmiiksi jo viikon liikuntasuunnitelman sinne, ihan milenkiinnosta, jotta näen kalorikulutuksen ja onko vaihtelua tarpeeksi.
Milenkiintoisia lukuja tuli. Lajeja oli hiukan vaikea valita, sillä en oikein tiennyt mihin kategoriaan Elixian tunnit lasketaa. Koitin katsoa sellaisia, jotka lähinnä vastaavat omasta mielestäni tuntien kulkua, ei kait se niiiiin tarkkaa ole?
Noh tältä näyttää...

Laihdutusliikkuja Toteutunut Suositus
Liikunnalla kulutettu energia 1913kcal 1500kcal
Liikuntapäiviä viikossa 5pvä 5pvä
Liikuntaminuutteja viikossa 330min 200min

Tuolta siis näyttää jos viikon liikuntasuunnitelmani toteutuu.
Aiemmin hehkutin sitä, että kävisin ystäväni kanssa FitBallissa joko ti tai pe. Vaihdoin sen nyt pysyvään sunnuntai tuntiin, joka on 45min ja siihen päälle 15 min venyttely. Nuo ti ja pe tunnit ovat vain 30min, eikä siihen päälle ole mitään.
Perjantaina mehellä on vapaapäivä ja varasin meille salilta tunnin sulkkisvuoron, hauskaa!
Tänään VoimaTotal rääkkiin, ihanaa!!!!

Ruoka puolelta Kiloklubi näytti tällaisia lukuja

Ravinnosta saatu energia suositus 2309 kcal
Energiavaje/ päivä suositus -624

Näillä koitetaan mennä, totuttelen nyt hiukan noihin kaloreihin vielä, itsehän niitä en laske ja aion suödä normaalia ruokaa, mutta Kiloklubi laksee puolestani ja katsotaan nyt mihin päästään.
Löytyi tuolta ruoka-aineista jopa Fastin Dietmix, jota laiskana vetäisin aamupalaksi. Laitan erillisille sivuille vielä nuo lukemat ihan itselle muistiin ja saa niitä toki muutkin katsoa ja kommentooida.

Pirteää viikkoa kaikille!

-Tiiu