Menin tänään myymään sieluni kahdeksi vuodeksi Elixialle, hyvä minä!!
Nyt on pakko ottaa itseään niskasta ja käydä, ettei rahat mene ihan harakoille.
Aloitustarjouskin oli niin hyvä, että pakkohan sitä oli; 0€ niin liittyminen (norm. 89€) kuin tammikuu loppuun sekä kaksi personaltrainer opastusta kuntosalilla.

Personaltrainer tekee ihan ohjelman ja ohjaa nuo laitteiden käytöt, mikä on älyttömän hyvä juttu, sillä itse olisin mennyt vain ja ainoastaa ryhmäliikunta tunneille. Olen jotenkin aina karttanut tuota salilla rehkimistä, ehkä se johtuu siitä, että ei niitä laitteita osaa käyttää ja vaikka osaisi, niin ei osaa itselleen tehdä sellaista harjoutusohjelmaa, josta olisi jotakin hyötyä.

Ajattelin käydä alkuun ainakin kahdella ryhmäliikuntatunnilla viikossa sekä se salitreeni niin kuin PT sitten suosittelee. Otan mukaan myös infrapunasaunan, joka pistää kuona-aineet liikkeelle, ihon kuntoon ja edistää hiusten ja kynsien kasvua. Selkä jumittaa vähänväliä ja minulle suositeltiinkin muutamia tunteja, jotka auttavat tuon ongelman kanssa. Eli pilatekseen käy tossujen kärjet, sekä ihan erityisesti selän hyvinvointiin keskittyvälle TerveSelkä -tunnille ja venytykseen tanssillisten lisäksi. Apua, ahnehdinkohan nyt ihan liikaa??

Tänään menen ostamaan jumppahousut ja huomenna aamusta sykin heti jollekin tunnille kuolemaan. Olen niin rapakunnossa, että ihan hirvittää lähteä, mutta nyt se on pakko ja olo on varmasti hyvä tunnin jälkeen.

- Tiiu