Jalat oli PTn salitreenin jälkeen perjantaina (ja vielä vähän tänäänkin) ihan jumissa. Päätin kuitenkin mennä tänään vähän tanssimaan ja kyllä kannatti, kivaa oli.
Hiki valui ja fiilis oli ihan mahtava! Ainoa huonopuoli oli se, että todella vähällä käytöllä olleet jumppakenkäni teksivät aivan kamalat rakot milempiin kantapäihin... AUUUTS! Molemmat puhkesivat ja ovat ihan kirkuvan punaiset, onneksi oli kotona rakkolaastaria, mutta tämä HAnsaplast -merkkinen ei ole kyllä mielestäni niin hyvä kuin Comepeed -merkkiset. Compeedit vähentävät heti kivun tunnetta, mutta näissä Hansaplasteissa en kyllä huomaa sitä vaikutusta, ovat kooltaankin pienemmät. Huomenna mentävä hakemaan parempia.

Parantelenkin näitä rakkoja nyt sitten huomisen ja maanantain, että pääsen tiistaina PTn kanssa hikoilemaan
Ajattelin tehdä vähän kotitreeni kuitenkin, eli joitakin tänään Shapessa opittuja keskivartaloa muokkaavia liikkeitä ja voisin etsiä jumppapallon jostain ja tehdä vähän vatsoja ja selkiä. Tuon pallon tarvitsen sen takia, kun selkä on niin huonossa kunnossa, että maasta tehtyinä tekee vain kipeää. Tein myös upean tsemppi musalistan soittimeen, jotta pääsen fiilikseen. Pojan päikkäreiden aikaan on hyvä kuntoilla napit korvilla.

Mutta kaikin puolin jäi hyvä fiilis tanssahteluista ja varmasti jatkossa käyn lauantaisin aina kun vain mahdollista.

Tämän päivän saldona siis

45min tanssia
15min Shapea

Tänään on myös se kauan odotettu herkkupäivä ja sorruin sitten ostamaan sipsiä : (
Tosin ostin vain 200g pussin päätin syödä siitä 100g tänään ja loput 100g ensi lauantaina... Voihan sitä itseään näinkin huijata -,-
Ostin kyllä myös maustamatonta jogurttia ja ajattelin iltapalaksi tehdä siitä jotain herkkua marjojen kera ja katsotaan sen jälkeen paljonko niitä sipsejä jaksaa vai jaksaako.

Tänään olisi tarkoitus miehen kanssa iltasella katsoa vielä tuon sykemittarin toiminnot ja alkaa käyttämään sitä ihan aktiivisesti, siinähän sen kunnon kehittymisen näkisi ihan konkreettisesti

Onko muita sykemittarin käyttäjiä? Missä tilanteessa käytätte; lenkkeily, jumppa tms.?

-Tiiu