Joopasen joo... Tässä on menty hetki aikamoista alamäkeä laihiksen suhteen.
Tiistaina katsottiin miehen kanssa yhdessä molemmille sopivat tunnit ja päivät, niin että kumpainenkin pääsee sinne mihin haluaa ja toinen on sitten aina pojan kanssa. Eihän niitä nyt ihan orjallisesti tietenkään tarvitse noudattaa, mutta suurinpiirtein.

Minun viikkoni näyttää tältä

Ma Lepo
Ti   FitBall/ lepo
Ke Voima Total
To Terve Selkä
Pe FitBall/ Lepo
La Tanssi
Su FitBall + venyttely/ Lepo

Ja tähän lisäksi ne normaalit lenkit koiruuden kanssa sekä joinakin iltoina kotitreeniä.

Tuo näyttää siltä, että FitBallia on kolme kertaa, mutta sitä menee siis kolmesti viikossa ja pyrin käymään vain yhdellä tunnilla viikossa. Tiistaina tai perjantaina pääsee myös ystäväni, mutta jos hän ei pääse, niin käyn sunnuntaisin. Nuo ti ja pe tunnit menevät kaupungin toisella puolen ja pääsen sitten hänen kyydillään, sunnuntaina menee tuossa lähi Elixiassa.

En tiedsä olenko täällä maininnut, että meidän talossahan ei ole hissiä ja asutaan kolmannessa (eli ylimmässä) kerroksessa. Joten hyötyliikuntaa tulee päivittäin kyllä ihan reippaasti... Varsinkin kun poikaa joutuu jonkin verran vielä kantamaan kun ei jaksa itse ihan koko matkaa mennä, joten on sellainen 16kg paino vielä lisää.
Laskin tuossa, että päivittäin tulee mentyä vähintään 3 kertaa ala (joista poika ainakin kerran sylissä) ja kolme kertaa ylös (joista poika ainakin kerran sylissä), että ihana hyvää kuntoilua tulee siinäkin.

No sitten eiliseen liikuntaan ja siihen, kuinka päätin ottaa taas itseäni niskasta kiinni...

Tässä on tosiaan laiskoteltu, mutta eilen sain ihme virtapiikin ja päätin lähteä minulle ihan uudelle tunnille; Voima Totaliin.
En sen kummemin tiennyt, mitä tunnilla tehdään, sillä Elixian sivuilla oli aika ylimalkainen esittely tunnista.
Rankkaa oli, mutta ihan mielettömän hyvä treeni ja olo oli aivan uskomaton sen jälkeen. Hiki valui ihan sananmukaisesti ja ohjaaja oli aikamoinen orjapiiskuri, mutta niin pitääkin olla. Jaksoin koko tunnin tehdä lähes täysillä, jopa juosta!! Tunnin jälkeen oli vielä venyttely.

Sykemittari:

Kesto yht. 54´25,9
Kcal: 722
Keskisyke: 162
Korkein syke: 187

Täänään Terve Selkä -tunnille : )

Mittasin myös "uuden alun" kunniaksi ja kävin vaa'alla ensimmäistä kertaa moneen viikkoon, nämä päivitän tuonne toisaalle.

Tuli pitkä teksti, mutta toivottavasti jaksoit lukea ja tsempit kaikille samassa tilassa oleville : D

- Tiiu