Tänään pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni siis PTn ohjaukseen ja täytyy kyllä suositella kaikille.
Menimme heti alkuun lämmittelemään juoksumatolle. Olin aluksi ihan kauhuissani, mutta ihan turhaan. PT kehoitti nostamaan kävelyvauhdin ihan reippaaksi ja siinä sitten kipittelin 20 minuuttia ja samalla kartoitimme tavoitteitani yms. Parin ensimmäisen minuutin jälkeen pystyin puhumaan hengästymättä, joten oeln todella ylpeä itsestäni.

Seuraava etappi olikin kahvakuula ja taas oli kamala paniikki päällä. PT iski 8kg kuulan käteen ja ajattelin, että tästä tulee vain ruumiita, mutta yllättävää kylläkin se oli helppoa ja mukavaa. Tein 1 x 15 heilautusta kahdella kädellä ja 2 x 15 sekä oikealla, että vasemmalla kädellä. Eli otetaan leveähkö haara ja kuulaa heilautetaan jalkovaöistä tuohon rinnan korkeudelle. Tämän treenin jälkeen olin todella hengästynyt ja silmissä sumeni. PT sanoi, että tietää ainakin, että olen tosissani tehnyt, kun ottaa niin voimille.

Sitten kokeiltiin Bosua, jossa tehtiin selkälihaksia. Selkälihaksen sen vuoski bosulla, että minulla on selässä vikaa ja tämä helpottaa sarjojen tekoa. Tykkäsin kovasti ja haluaisin kotiinkin moisen kapistuksen.

Seuraava käynti on ensi tiistaina ja PT ehdotti, että ottaisin esim. 10x kortin, johon kuuluisi kehonkoostumusmittaus, ruokaneuvonta yms.
Hintaa on 560€, joten hiukan pitää mietiskellä tuota kyllä, mutta ehdottomasti aion harkita.

Lauantaina sitten tanssahtelemaan ja Shapeen : )

-Tiiu