Hohoo... Piirtäkää punainen rasti seinään, meikäläinen starttasi tuossa yli 25 asteen pakkasessa kasin jälkeen salille!
Kympiltä meni TerveSelkä ja kun pitääö mennä kahdella bussilla ja olla puolta tuntia ennen tunnin alkua hakemassa korttia tunnille (tyhmänä kun en sitä paikkaa eilen varannut), niin aikaisin saa lähteä. Ei muuta kun poika hoitoon ja menoksi.
Kun odottelin jatko bussia meinasin jo monta kertaa hypätä kadun toiselle puolen ja lähteä takaisin kotiin... Olin ihan varma, että varpaat jää kenkiin kun otin ne salilla pois, niin kylmä silloin aamulla oli.

Hyvä, että kuitenkin menin, sillä fiilis on nyt ihan uskomaton : )

Eilen jäi tosiaan tuo TerveSelkä menemättä kun lähdettiinkin shoppailemaa. Olisi pitänyt olla askelmittari mukana, sillä köpsöteltiin (ja ostettiin kaikkea urheilullista) yli 2 tuntia. Tänään on FitBall tunti peruttuna, joten sen tähden lähdin nyt aamusta sitten tuonne tunnille, ettei jää kokonaan menemäti tänään.

Käppäilin juoksumatolla ensin reilu 20 minuuttia, joista viimeiset n. 5 älyttömään ylämäkeen.
Sen jälkeen tunnin TerveSelkä, joka oli loppujen lopuksi aika rankka; paljon vatsalihaksia ja tasapainottelua. Ohjaaja oli sijainen ja hän vetää yleensä pilatesta ja sen kyllä huomasi, ohjasi koko ajan hengitystä ja osa liikkeistä oli ihan selkeästi sieltä pilateksen puolelta. Tunnin keski-ikä taisi olla yli 50-vuotta, mutta hemmetti soikoon kuulkaa, ne muorit oli rautaa!! : D

Sykemittari sanoo:

Aika yht: 1:21'11
Kcal: 627
Keskisyke: 123
Korkein syke: 159

Juoksumatolla: 21:29'2
Keskisyke: 130

Terveselkä: 59:42:6
Keskisyke: 120

Fiilis siis hyvä ja huomenna tanssiin : )
Huomasin tuosta sykemittaristä, että sehän näyttää koko viikon ajalta kaikki nuo ajat ja mittaukset, joten alan pistämään ylös sitten joka sunnuntai koko viikon saavutukset... Voisihan noita ohjeita tietysti hiukan tarkemmin lukea, niin saisi kaiken irti tuosta mittarista ; )

Kivaa viikonloppua kaikille, nauttikaa ja herkutelkaa kohtuudella ; )

-Tiiu