Niin hyvin suunniteltu viikkoliikunta meni heti alkuun päin peppusta! Tänään ei siis treenattu aamulla, niin kuin oli suunnitelmissa, syy on kyllä mielestäni ihan pätevä, mutta olisi sitä silti voinut itsensä repiä sängystä vaikka väkisin.

Sain viime yönä nukuttua jopa 3 tuntia. Syytä en tiedä, ei vain uni tullut tai jos tuli niin heräilin 15 minuutin välein. Koitin lukea ja katsella tylsää leffaa, mutta ei niin ei. Ja kun viimein olin sitten aamuyötä nukahtanut heräsi poika klo 6 ja tuli meidän väliin höpöttämään ja halimaan ja hyppimään ja vaikka mitä <3
Nukuin sitten 8-10.45 ja virta ihan kadoksissa, joten katsoin parhaaksi jäädä kotiin, sillä ei se treenaaminenkaan olisi välttämättä hauskaa ollut.

Selasin siinä unettomina tunteina nettiä ja löysin FAST DietMix -tuotteen. Luin monelta eri sivustolta niin hyvää kuin huonoakin tuotteesta (eihän mistään tuotteesta voi saada yksimielistä käyttäjäkokemusta) ja mietiskelin, jotta olisikohan tuo paikallaan minullekin. En käyttäisi sitä ateriankorvikkeena vaan palautusjuomana treenin jälkeen ja vain treenin jälkeen. Mitään kamalaa lihasmassaa minun ei ole tarkoitus yrittää kerryttää, eli en mitään muskelijuomia ala kuitenkaan käyttämään. Tuo tukisi sitä painonpudotusta ja joku palautusjuoma olisi kuitenkin ihan hyvä.

Mitä mieltä? Oletko itse käyttänyt tai pohtinut aloittavasi?

-Tiiu