APUVA!!

En ole uskoa silmiäni, tämä johtuu vain ja ainoastaan siitä vatsatudista eikö? En odota ensi kuulle mitään, ehkä jopa jotain lisääkin.

Hyppäsin aamulla vaakaan, sillä en luultavastikaan ehdi huomenna aamulla punnailemaan, kun pitää olla menossa koko päivä.
Piruuttni otin myös mittanauhan esille, kun tuntuu noiden kilojen vain junnaavan ja fiilis on sellainen "eikö tästä nyt oikeasti tulekaan mitään"...

Ensimmäinen järkytys on vaa'an lukemat 87,5kg 0_o

-2kg

sitten viime perjantaista!! No hei, olihan tässä tuo vatsatauti turha juhlia, ensi viikolla lukemat voivat olla plussaa tai junnata, olen nyt siihen varautunut.

Ja ei muuta kun mittanauhaa kätöseen kauniiseen, lisää järkytyksiä ja suun loksahteluja, piti vielä mitata useampaan kertaan kun katsoin vanhat tulokset vasta mittailun jälkeen, etten vain yrittäisi tietämättäni tai tietoisesti sabotoida oikeita tuloksia.


-26,1cm yhteensä 17 päivässä!

Ja taas, olihan se vtsatauti, mutta ei se nyt pelkästään siitä voi olla kiinni.
Pitää muistaa, että jos paino junnaa ja tuntuu, että mitään ei tapahdu, niin mitta, sieltä se totuus kaiketi sitten löytyy.
Pakkohan tässä on jotakin olla tapahtunut kun liikuntaa on tullut lisää ja syömiset ihan eri tasolla kuin ennen.

Tulokset löytyy MITAT -sivulta

Tein eilen illalla telkkua katsellessa

3 x 15 sarja lantion nostoja
4 x 10 sarja vatsoja

Vatsat tein hassusti sohvatyynyn päältä osittain, kun ei sitä bosua ole ja jumppapallo jossain hukassa.
Kyllä siitä kuule vaan sai rutistukset tuntumaan, tiesi tehneensä jotain. Ja lantionnostoissa kahdessa ensimmäisessä srajassa poika nojaili jalkoihini kun katseli mainoksia, että lisäpainoakin vielä ; D

Tänään salille, sovittiin ystävän kanssa juoksumatto-juoru-treffit. Ei olla hetkeen nähty ja mennään juoruamaan nyt sitten juoksumatolle mieluummin kun Sokoksen kahvilaan kera limun ja munkin ; )

Reipasta loppuviikkoa kaikille!

-Tiiu