Tänään vetäisin n. 40 minuutin lenkin koiruuden kanssa. Oltiin aika reippaita ja molemmat ihan rikki kun tultiin  kotiin.
Pidempikin lenkki oltaisiin menty, mutta kun ihmiset ei osaa pitää koiriaan kiinni! Jonkun talon pihasta lähti meidän perään koira joka sitten räksötti ja murisi ja pomppi ja hyppi meitin karvaturrihan oli ihan vauhkona kun ei tykkää muutenkaan toisista koirista (paitsi niistä tutuista ja turvallisista). Pihasta sitten käveli hissukseen mies ja huuteli todella hilajisella äänellä koiraa. Minä karjuin äijälle, että pistä nyt (tähän huimasti paljon kirosanoja) monoo toisen eteen, ettei täällä tule tappelua. Luultavastikin reilu viisi minuuttia pyörittiin siinä ympyrää, minä koirien välissä ja molemmat ihan vauhkoina. Kun mies sitten pääsi koiransa luokse sanoi sille vain hyi, nosti kainaloon ja lähti menemään! Ei sanaakaan minulle, kyllä tuossa olisi jo voinut pahoitella, vai mitä?

Noh, päätin sitten kiertää toista ja lyhyempää reittiä kotiin, sillä en viitsinyt ottaa riskiä, että koira tulee uudestaan.
Tuossa tilanteessa oli syke varmasti pilvissä, sillä mulla kiehuikin jo niin yli kun äijä ei voi tulla ripeästi vaikka näki tilanteen ihan selvästi.

No asiaan...

Aika: 40'35´1
Kcal: 509
Keskisyke: 158
Korkein syke: 183

Nyt mentiin aika hyvillä! Tuo korkein syke taisi tulla jumalattomassa ylämäessä, jossa olin puolessavälissä katsovinani lukemaksi 181, menin sen ihan hulluna niin, että päällä oli pakko hengähtää ja vähän ravistella jalkoja : )
Hyvän menon sai kyllä päälle kun kuuntelin NRJn tuottaja Jääskeläisen biisikattausta, on niin huippu menobiisejä, että vähemmästäkin tulee mentyä reippaasti.

Huomenna tanssiin ja juoksumatolle. Mietin jättäväni Shapen väliin ja tekeväni itsekseni niitä PTn kanssa katsottuja juttuja sitten.

Kivaa viikonloppua kaikille!

-Tiiu