Nyt on hankittuna jumppavaatteet ja kivasti oli vielä alennusvaatteita urheiluliikkeissä myynnissä, silllä sain paidan ja hiusut yhteishintaan 35€.
pengoin kengät ja kassin pölyttymästä vaatehuoneen nurkasta ja olen ihan intoa piukassa huomisesta.

Eilen illalla seitsemän aikaan soitti joku outo numero ja ajattelin ensin olla vastaamatta, mutta vastasin kuitenkin. PThän se siellä soitteli ja sovimme ensimmäisen käynnin torstaille. Jännittää jo jonkun verran, sillä niin kuin aiemmin taisin kertoa, en ole mikään kuntosali-ihminen ja lähinnä tämä käynti kuitenkin käsittääkseni koskee sitä salitreeniohjelman tekoa. No mutta jos tästä saisi sitten potkua hieman siihen salitreeniinkin.

Tein eilen myös vähän alustavaa viikoittaista "treeniohjelmaa". Jos kävisin kaikilla ryhmäliikuntatunneilla, jotka kiinnostavat ei viikkooni mahtuisi mitään muuta, joten hiukan piti karsia. Ensin pääsin 5krt/ viikossa ja kun vielä vähän pihisti ja nipisti niin pääsin 3krt/ viikossa. Pitää kuitenkin ajatella käynnin myös pojan mukaan, haluan totta kai viettää aikaa myös perheen kanssa, enkä suinkaan koko aikaa kuntoillen. Itsestä ainakin tuntuu, että tuo 3krt/ vko on ihan hyvä aloitustahti... se voisi olla ehkä jopa vähemmän, mutta haluan tuloksia aikaan... Nimim. Rantakunnossa ne hylkeetkin on ; )

Tällainen suunnitelma alustavasti

Maanantai: 1h lenkki
Tiistai: Salitreeni 1h + infrapunasauna 30min
Keskiviikko: 1h lenkki/ Lepo
Torstai: Toltal (30min) + Sahpe(30min) + infrapunasauna 30min
Perjantai: 1h lenkki
Lauantai Dance Teema (45min) + Shape (15min)
Sunnuntai: Lepopäivä


Mitä nämä on?!

Total: Kestävyyskuntoa kohottava sykejumppa, jossa tunnelma on huipussaan.
Shape: tuloksellinen ja tuntuva keskivartaloharjoitus, joka vahvistaa vatsa- ja selkälihaksia sekä kohentaa ryhtiä.
Dance Teema: Irrotellaan Show-tanssin vauhdissa.

Zumbaan ja Pilatekseen ajattelin uskaltautua ehkä jonkin ajan päästä kunhan kunto nousee tästä lisää. Riippuu myös siitä kuinka käy työpaikan saannin, että kuinka joudun sitten muokkaamaan ohjelmaani, mutta tavoitteena on silti käydä se 3krt/ vko.

Laitoin myös sykemittarin tilaukseen ja katsotaan joskos siitä saisi lisä tsemppiä tähän koitokseen.

Olen ollut nyt kolme päivää syömättä mitään herkkuja, hyvä minä! Tällä jatketaan ja sitten lauantaina voi herkutella esim. jäätelöllä tai tehdä leffailtaan itse kattilassa poppareita (on muuten hurjan paljon paremoia kuin mikropopparit!), myös vihannekset + dippi käväisi mielessä.
Eilen ostin ihan vaan kaalta ja sitä on kiva rouskuttaa sinällään iltasella hyvännälkään. Kaivoin myös kutimet taas kaapista ja TVtä katsellessa unohtuu ihan täysin kaikki herkkuiset mieliteot, suosittelen. Jos et ole sitten kouluaikojen neulot/ vikannut niin nyt puikot tai koukku käteen ja tekemään ensi jouluksi kaikille vaikkapa patalappuja lahjaksi, niihin ei tarvutse mitään erikoisuuksia osatakaan ; D

- Tiiu