Oi, että mikä viikonloppu takana. Fiilis on ihan mahtava!
Perjantainahan kävin siellä TerveSelkä -tunnilla, mikä oli kyllä hyvä startti viikonloppuun.


Lauantaina oli taas tanssi vuoro, hyvä fiilis tuli, mutta olen kyllä aika pettynyt. Tanssia on ollut nyt 7 kertaa, joista olen ollut mukana 5llä. Toistelimme taas vaihteeksi samoja liikkeitä vain eri biisien tahtiin. Alkaa hiukan puuduttamaan nuo samat jutut ja tuntuu, että ohjaaja ei panosta kovin tunnin suunnitteluun, vaihtaa vain biisit ja askelsarjojen paikkoja.

Aika: 42'50,4
Kcal: 589
Keskisyke: 158
Korkeinsyke: 185

Sunnuntaina spurttasin aamulla itselleni täysin uudelle FitBall -tunnille jännityksellä. Raskasta oli ja tiesi kyllä tekevänsä kropan hyväksi jotakin. Harmikseni valitsin liian suuren jumppapallon ja kiikuttelin ja keinuttelin sen päällä vähän turhankin paljon, ensi kerralla sitten paremman kokoinen. Käytin 2kg käsipainoja, jotka tuntuivat nostojen aikana painavan ainakin 100kg. FitBallin päälle oli vielä 15 minuutin venytys, johon unohdin laittaa sykemittarin takaisin päälle, mutta haitanneeko tuo nyt mitään?

Aika: 41'29,3
Kcal: 406
Keskisyke: 143
Korkein syke: 174

Tässä vielä yhteenveto koko viikolta:

Aika: 3:48
Kcal: 2721
Treenejä: 4 kpl

Tässä on vielä joitakin sykerajahuttuja, mutta kun en käytä sitä, niin turha niitä ihme prosenttilukuja on merkkaillakaan.


-Tiiu